TENNISSEN IN BARCELONA

Tennisreizen Barcelona

Sportswise organiseert al een aantal jaar tennisreizen naar Barcelona. Een intensieve tenniscursus of een tennisstedentrip, volledig naar uw wensen. Ook behoren competitie trainingen voor teams tot de mogelijkheden. Wij bieden zowel groepsreizen aan als privé tennisreizen op maat, lees hierover meer op tennisinbarcelona.nl.

Tennis in Barcelona onderscheidt zich van bestaande tennisvakanties door de kwaliteit van de trainingen, de mooie locatie en omdat wij graag datgene organiseren wat voor u belangrijk is.

Neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken!

 

DE MOGELIJKHEDEN DIE WIJ BIEDEN

Soorten tennisreizen

Sportswise organiseert met Tennis in Barcelona verschillende soorten tennisreizen naar Barcelona.

Privéreizen op maat
Van 1 tot 12 personen organiseren we samen met u uw ideale tennisreis. Het enige dat u zelf hoeft te doen is het vervoer naar Barcelona.

Groepsreizen op inschrijving
Hiervoor kunt u zich individueel inschrijven. Kies uit een van de door ons gereserveerde 3 of 5 daagse reizen. Wij stellen samen met TUI Groups, Incentives & Sports een passend programma op om uw reis zo compleet mogelijk te maken.

Groepsreizen op maat
Voor een groep vanaf 12 personen organiseren wij samen met TUI uw tennisreis. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een teambuilding- of personeelsuitje voor uw personeel of een vrienden- of familietrip. U kiest zelf het moment en de invulling van de reis.

lees hierover meer op tennisinbarcelona.nl.