BEDRIJFSSPORT

Op zoek naar een sportief bedrijfsuitje met collega’s of een netwerkevenement met relaties? Sportswise biedt op Tennispark Kralingen een tennis- of squashactiviteit op maat aan, voor bedrijven, businessclubs of andere groepen.

Bedrijfsuitje, borrel, clinic, toernooi of barbeque?

Sportswise beschikt over een unieke sportlocatie in Rotterdam. Op 200 meter afstand van de Kralingse Plas vindt u Tennispark Kralingen, een groot sportcomplex met o.a. 16 outdoor gravel tennisbanen en vier squashbanen. Het complex heeft een gezellig clubhuis en een sfeervol, zonnig terras.

SPORTIEVE BEDRIJFSACTIVITEITEN

Wilt u een bedrijfsuitje combineren met tennis of squash? Dat is bij ons mogelijk! Voor bedrijven zijn er mogelijkheden om tennis of squashbanen te huren en samen met collega’s te spelen tegen speciaal tarief.
Daarnaast verzorgt Tennispark Kralingen clinics en demonstraties. Na het sportieve gedeelte verzorgen wij graag een hapje en een drankje voor u.

De activiteiten kunnen worden afgestemd op uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Interesse? Neem dan contact met ons op via info@sportswise.nl. Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden!

tennisclinics

Met veel enthousiasme organiseren wij een leerzame, actieve tennisclinic voor grote en kleine groepen.Wij hebben een goed team van trainers die ervaring hebben met het geven van clinics aan zowel beginners als aan gevorderde spelers.

 

toernooi

Het is zowel mogelijk om een aantal banen te huren en zelf een toernootje te organiseren als de gehele organisatie van het toernooi aan ons over te laten. Inclusief speelschema’s, tennisrackets, ballen en leuke prijzen.

lunch / diner

Tijdens of na afloop van een clinic of toernooitje kunnen wij een heerlijke BBQ voor u organiseren. Het minimaal aantal deelnemers voor een BBQ is 25 personen. Voor kleinere groepen is het mogelijk om een lunch of diner te bespreken

vergaderen

Tennispark Kralingen beschikt over aparte ruimtes waar ongestoord vergaderd kan worden of presentaties gegeven kunnen worden.

baanhuurcontract

In overleg is het mogelijk een vaste tennisbaan op een vaste dag en tijdstip voor een heel seizoen te huren. Zo kan er met collega’s, vrienden en relaties in wisselende samenstelling het hele seizoen gespeeld worden.