JEUGDACTIVITEITEN IN KRALINGEN

 

Alle jonge tennissers zijn van harte welkom bij Sportswise! Niet alleen kan de jeugd deelnemen aan privé- of groepslessen, ook worden er leuke en leerzame jeugdactiviteiten georganiseerd waarbij tennis en plezier voorop staat! Lees verder op deze pagina om een indruk te krijgen van wat je kunt verwachten op Tennispark Kralingen. Ben je geïnteresseerd in de activiteiten op Tennispark het Centrum? Klik dan hieronder op de eerste button.

JEUGDLESSEN KRALINGEN

Onze jeugdlessen worden gegeven door professionele trainers van Sportswise. Door middel van verschillende oog-hand-coördinatie oefeningen, spelvormen, conditietraining en wedstrijdjes zorgen de trainers dat jij leert tennissen of een (nog) betere speler wordt!

De lessen worden zowel op Tennispark Kralingen als Tennispark het Centrum gegeven.

Klik hier voor info over de jeugdlessen op het Centrum

De lessen worden aangeboden in de vorm van groepslessen op basis van een 10-rittenkaart. Met een rittenkaart kunnen 10 lessen van 55 minuten worden gevolgd op de beschikbare dagen naar keuze. Het betreft vrije inlooplessen, reserveren is dus niet nodig en je kunt zo vaak trainen als je wilt.

Voor wie? Iedereen van 5 t/m 17 jaar

Kosten? €99,- per rittenkaart

Wanneer? Bekijk hieronder het schema met alle dagen en tijden

Schaf je rittenkaart aan via Yourtennis

 

Wil je eerst weten wat je kunt verwachten? Kom dan een keer langs met een groepsles en doe mee! Kosten hiervoor zijn €7,50,- (dit bedrag kan ter plekke worden gepind aan de bar, aanmelden graag via tennisschool@sportswise.nl).

 

JEUGDKAMPEN ZOMER 2021

Voor onze jonge tennissers organiseren wij weer leuke en leerzame jeugdkampen vol met (tennis)activiteiten samen met leeftijdsgenootjes!

Eerste editie 19 – 23 juli
Tweede editie 23 – 27 augustus
Tijd? 09.00 – 17.00 uur
Locatie? Tennispark Kralingen
Leeftijd? 6 tot 17 jaar

Omschrijving
Elke ochtend beginnen we met een gezamenlijk, gezond ontbijt. Na het ontbijt zal er worden getraind in groepen onder leiding van gediplomeerde tennisleraren, waarbij de nadruk ligt op techniek. ‘s Middags eten wij een warme, voedzame lunch. Na de lunch worden er wedstrijden gespeeld en diverse leuke activiteiten georganiseerd buiten het park.

De kosten per kind bedragen:

€257,50 voor 5 dagen (maandag t/m vrijdag)
€222,50 voor 4 dagen (maandag t/m donderdag)
€170,- voor 3 dagen (maandag t/m woensdag)

Inschrijven voor het tenniskamp kan via Yourtennis. Log in op uw account en klik vervolgens op ”inschrijven voor tennisles Tennispark Kralingen” en selecteer één van de tenniskampen.

Het kamp bestaat uit 5 dagen, 3 of 4 dagen deelnemen is ook mogelijk als de dagen maar vanaf maandag en aaneensluitend zijn. Bij een inschrijving voor 3 of 4 dagen dit graag duidelijk vermelden in het opmerkingenveld.

Wij hebben er zin in en wij hopen jullie ook!

DAGEN & TIJDEN GROEPSLESSEN

Tennispark Kralingen
5 april t/m 1 oktober 2021

  • Tijdens de zomervakantie geen les
  • Tijdens de meivakantie aangepaste tijden, zie schema hieronder
  Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag
t/m 12 jaar 16 – 17 uur 16 – 17 uur 16 – 17 uur 16 – 17 uur
13 – 17 jaar 17 – 18 uur 17 – 18 uur 17 – 18 uur 17 – 18 uur
Tijdens de meivakantie

1 mei – 16 mei 2021

  Woensdag
t/m 12 jaar 09 – 10 uur
13 – 17 jaar 10 – 11 uur

LID WORDEN VAN EEN TENNISVERENIGING?

Bij Tennispark Kralingen zijn drie tennisverenigingen aangesloten, namelijk LTC Kralingen, RSTV Passing Shot (Rotterdamse Studenten Tennis Vereniging) en NRV (50+).

Wilt u meer informatie over een tennis lidmaatschap? Neem dan contact op met de vereniging.

LTC Kralingen
www.ltckralingen.nl

RSTV Passing Shot
www.passingshot.nl