TENNIS IN KRALINGEN

Tennispark Kralingen beschikt over 16 outdoor gravelbanen met verlichting. Sportswise biedt verschillende mogelijkheden om op het park te tennissen. Je hoeft hiervoor geen lid te zijn van een vereniging.

Losse tennisbaan huren

Om een losse baan te huren hoef je geen lid te zijn van een vereniging. Een tennisbaan huren kan uitsluitend per uur en start altijd op hele uren. Heb je geen materiaal? Je kunt direct online tennisballen aanschaffen en/of rackets huren.

Baanhuur tennis per uur
€20,-

Blik tennisballen (3 st.)
€7,90

Racket verhuur per stuk
€3,50

Baanhuurcontract

 

Met een baanhuurcontract speel je het gehele seizoen op een vaste baan, op een vaste dag en een vast tijdstip.

Doordeweeks tussen 09.00 – 18.00 uur
Per uur, per seizoen
€406,-

Avonden vanaf 18.00 uur en weekend
Per uur, per seizoen
443,-

Interesse? Stuur een mail met jouw contactgegevens naar tennisschool@sportswise.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Dagkaart

Met een dagkaart kun je het hele seizoen (1 april tot 1 oktober) tussen 09.00 en 17.00 uur tennissen indien er banen vrij zijn. Dit geldt met uitzondering van de competitieweekenden en geplande toernooien.

Reguliere dagkaart
€200,-

Dagkaart 65+
€150,-

Interesse? Stuur een mail met jouw contactgegevens naar lynn@sportswise.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

LID WORDEN VAN EEN TENNISVERENIGING?

Bij Tennispark Kralingen zijn drie tennisverenigingen aangesloten, namelijk LTC Kralingen, RSTV Passing Shot (Rotterdamse Studenten Tennis Vereniging) en NRV (50+). Wilt u meer informatie over een tennis lidmaatschap? Neem dan contact op met de vereniging.

LTC Kralingen www.ltckralingen.nl

RSTV Passing Shot www.passingshot.nl