TENNIS IN KRALINGEN

Tennispark Kralingen beschikt over 16 outdoor gravelbanen met verlichting tot 22 uur en wij bieden verschillende mogelijkheden om bij ons te tennissen. Om bij ons te kunnen tennissen of lessen hoef je niet lid te zijn van een vereniging. Wil je meer informatie over lessen? Klik dan hieronder op één van de buttons.

TENNISBAAN HUREN

Een tennisbaan huren is bij ons mogelijk zonder lid te zijn van één van de verenigingen.  Reserveren kan heel makkelijk via bovenstaande reserveerknop. Een tennisbaan huren gaat altijd per heel uur en kan ook alleen starten op hele uren. Heeft u geen materiaal? U kunt direct online rackets huren en tennisballen aanschaffen.

Tarieven
Baanhuur tennis €20,- per uur
Blik tennisballen (3 st.) €7,90
Racket verhuur €3,50 per racket

 

TENNIS DAGKAART

Met een dagkaart kunt u het hele seizoen (1 april tot half oktober) tussen 09.00 en 17.00 uur tennissen indien er banen beschikbaar zijn. Dit geldt met uitzondering van de competitieweekenden en geplande toernooien.

Tarieven dagkaart Onderstaande tarieven gelden per seizoen
Regulier €200,-
Senioren 65+ €150,-

Heeft u interesse? Stuur dan een mail naar tennisschool@sportswise.nl.

BAANHUURCONTRACT

Wilt u liever iedere week op een vast tijdstip tennissen? Dan biedt een baanhuurcontract uitkomst. Een baanhuurcontract loopt van half maart tot half oktober en het voordeel is natuurlijk dat u altijd gegarandeerd een baan heeft op een dag en tijdstip naar uw voorkeur*. 

Tarieven baanhuurcontract Onderstaande tarieven gelden per baan, per seizoen
Doordeweeks tussen 09.00 – 18.00 uur  
Per uur, per seizoen €406,-
Avonden vanaf 18.00 uur en weekenden  
Per uur, per seizoen €443,-

*Sportswise behoudt altijd het recht om tijdens toernooien of bijzondere activiteiten uw vaste baan te gebruiken. Indien dit het geval is, zoeken wij uiteraard altijd samen met u naar een passende compensatie in speeltijd. Interesse? Stuur dan een mail naar tennisschool@sportswise.nl.

MEER INFO?

Neem een kijkje bij onze meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur dan een mail naar info@sportswise.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

LID WORDEN VAN EEN TENNISVERENIGING?

Bij Tennispark Kralingen zijn drie tennisverenigingen aangesloten, namelijk LTC Kralingen, RSTV Passing Shot (Rotterdamse Studenten Tennis Vereniging) en NRV (50+). Wilt u meer informatie over een tennis lidmaatschap? Neem dan contact op met de vereniging.

LTC Kralingen www.ltckralingen.nl

RSTV Passing Shot www.passingshot.nl