Het zijn natuurlijk lastige tijden voor iedereen en zo waren de afgelopen maanden ook geen ‘walk in the park’ voor ons als bedrijf. Wel blijven we hard aan het werk en doen we wat we kunnen om weer helemaal ready te zijn, zodra we weer open mogen. We doen er daarom ook zo veel mogelijk aan om de teamspirit erin te houden en blijven nog altijd met veel zin het komende tennisseizoen opwachten.

Daarom proberen we ook zeker ons gezellige team aan bar- en keukenpersoneel van het afgelopen jaar warm te houden. Zo hebben onze vaste krachten Lynn en Fay in 2020 (met alle maatregelen in acht genomen) een leuk dagje georganiseerd. Hierbij heeft Lynn een kleine koffiecursus gegeven aan de barmeiden, zodat jullie straks nog meer kunnen genieten van onze cappuccino’s. Ook hebben de dames hier een schoonmaakmiddagje aan vast geplakt. Dit was natuurlijk win-win. De keuken, bar en zaak konden best wel weer een sopje gebruiken nadat we al een tijdje gesloten waren én het was natuurlijk de perfecte gelegenheid om een goede catch up te doen met alle collega’s.

Uiteindelijk hebben ze de dag gezellig kunnen afsluiten met een klein hapje en drankje onder het genot van een speech van Fay en wat leuke herinneringen die opgehaald werden van het afgelopen jaar. Het was een super dag en het was heel fijn om te zien dat zo veel mensen van onze staff nog altijd hart voor de zaak hebben en staan te popelen om weer aan het werk te mogen op die zonnige competitiedagen.

We proberen deze spirit er daarom ook goed in te houden en de meiden zullen snel weer zoiets (corona proof 😉 ) proberen te organiseren. Wij wachten met smart af tot wij de deuren van ons clubhuis weer mogen opengooien en jullie hopelijk ook!