ACTIE: THEMATRAININGEN & MAAK KENNIS MET TENNIS

In de maand mei geven wij extra trainingen voor onze tennissers! Niet alleen tennissers met ervaring kunnen hun tennistechniek verbeteren tijdens (één van de) thematrainingen, maar ook beginners kunnen kennis maken met het tennisspel en de basistechnieken. Deze groepstrainingen worden op zondagochtend gegeven en aanmelden kan per losse training, maar je kunt dus ook aanmelden voor de gehele reeks! De kosten bedragen €7,50 per training.

 

THEMATRAININGEN

Voor alle tennissers die geïnteresseerd zijn in extra training bieden wij in de maand mei thematrainingen aan op de zondagen. Per training wordt er een specifiek onderdeel behandeld en geoefend. De trainingen worden gegeven door Anouk, trainster binnen Sportswise en zelf ook tennisser op hoog niveau. Je kunt je aanmelden per onderdeel, je kiest dus zelf welk onderdeel jij wil verbeteren! Kosten bedragen €7,50 per training.

THEMA DATUM TIJD
Service & return binnen dubbelspel Zondag 9 mei 10.30 – 12.00 uur
Forehand en backhand rally dubbelspel Zondag 16 mei 10.30 – 12.00 uur
Volley in een dubbelspel Zondag 23 mei 10.30 – 12.00 uur
Spelen tegen netspeler in dubbelspel Zondag 30 mei 10.30 – 12.00 uur

MAAK KENNIS MET TENNIS

Heb je nog nooit getennist en wil je kijken hoe je dit vindt? Speciaal voor de beginners organiseren wij kennismakingslessen.
Per training wordt de techniek per specifiek onderdeel behandeld.

Schrijf je in voor één of meerdere ‘’maak kennis met tennis’’ lessen! In deze weken leren wij jou de basistechnieken van het tennisspel. Kosten bedragen €7,50 per training.

THEMA DATUM TIJD
Forehand Zondag 9 mei 09.00 – 10.30 uur
Backhand Zondag 16 mei 09.00 – 10.30 uur
Service & return Zondag 23 mei 09.00 – 10.30 uur
Netspel + dubbelwedstrijd Zondag 30 mei 09.00 – 10.30 uur

INSCHRIJVEN

De kosten bedragen €7,50 per losse training en inschrijven is mogelijk voor één, meerdere of alle trainingen!

Stuur bij interesse een mailtje naar tennisschool@sportswise.nl en vermeld hierin welke training(en) jij wilt volgen. Betalen kan ter plekke bij ons aan de bar! Bij ons kun je alleen pinnen.

 

WERKWIJZE

Zowel de thematrainingen als de kennismakingstrainingen worden gegeven in groepsverband met maximaal 16 personen per training op vier banen. 

De trainingen worden gegeven door Anouk, trainster binnen Sportswise en tennister op hoog niveau. Anouk is ook onderdeel van het hoofdklasse team op Tennispark Kralingen.

LID WORDEN VAN EEN TENNISVERENIGING?

Bij Tennispark Kralingen zijn drie tennisverenigingen aangesloten, namelijk LTC Kralingen, RSTV Passing Shot (Rotterdamse Studenten Tennis Vereniging) en NRV (50+).

Wilt u meer informatie over een tennis lidmaatschap? Neem dan contact op met de vereniging.

LTC Kralingen
www.ltckralingen.nl

RSTV Passing Shot
www.passingshot.nl